Veel gestelde vragen

Hieronder kunt u antwoorden vinden op al uw vragen. Staat uw vraag er toch nog niet tussen? Bel dan gerust naar 070-2042241

Ja dat kan zeker! Als u bij ons in de taxi zit, kan het zo voorkomen dat u van bestemming wilt wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan dat u i.p.v. naar het treinstation toch in één keer door wilt naar de Airport. Dit is geen probleem, wij brengen u graag naar uw gewenste bestemming. 

In al onze taxi’s kunt u met zowel creditcard als met uw pinpas betalen. Handig!

huisdieren zijn toegestaan mits de huisdieren niet te groot zijn of de auto kunnen vies maken. Voor het meenemen van een huisdier zonder gesloten kooi of bench of tas.  geld er een extra toeslag van €10.

Wanneer u een inklapbare rolstoel heeft, die in de bagageruimte van de taxi past én u kunt ook zelfstandig (of met behulp van een arm van de chauffeur) in de taxi stappen, dan is rolstoelvervoer bij onze taxi service mogelijk. Helaas is zittend in een rolstoel of liggend vervoer niet mogelijk bij ons.

Ja zeker! Wanneer wij u naar een afspraak hebben gebracht en u wilt ook graag weer terug gebracht worden kunnen wij buiten op u blijven wachten. 

dat is vervelend , helaas moeten wij  kosten in rekening brengen van het schoonmaken door een professioneel bedrijf en een deel van de gemiste omzet , dat bedraagt €400,00

Dat is geen probleem.

Alle ritten worden gereden bij ons.

Hou er wel rekening mee dat er bij  alle ritten onder 4 km een vaste tarief geld van €20 voor een sedan en €30 voor een bus.

Dat heeft te maken met onze onkosten die fors zijn gestegen.

bedankt voor uw begrip.

Waar wil je heen?

RESERVEER NU UW TAXI

Wij bieden de volgende diensten aan