Schipholtaxi Den Haag

De routes Schiphol-Den Haag en Den Haag-Schiphol rijden we dagelijks. We kunnen wel stellen, wij kennen de route op ons duimpje. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op onze diensten.

Als geen ander snappen we dat een vakantie de nodige planning en stress met zich mee kan brengen. Het is dan fijn als je taxi op tijd is, maar je ook op het gewenste tijdstip op locatie brengt. Bij Taxi Netwerk Haaglanden zorgen wij ervoor dat je zonder stress kan toeleven naar je vakantie of zakenreis. Ook bij terugkomst op de airport zit je niet te wachten om in een drukke trein te stappen met een zware koffer. Wij pikken je op een afgesproken locatie op en brengen je veilig thuis in Den Haag of omgeving.

Ben je geïnteresseerd in onze taxidienst naar Schiphol Airport? Je kunt eenvoudig reserveren om voorbereid naar je vakantie of zakenreis toe te leven.

De voordelen van onze taxidiensten

Wanneer je voor Taxi Netwerk Haaglanden kiest, ben je verzekerd van een veilige en prettige rit. Onze voordelen:
  • Altijd de scherpste tarieven
  • Snelheid en veiligheid staan voorop
  • Altijd op tijd op de Airport aanwezig
  • Professionele én vriendelijke chauffeurs
  • 24/7 beschikbaar
  • VIP vervoer mogelijk
  • Betaling contant of pin

De ervaringen van onze klant staan centraal:
“Mijn rit met Taxi Netwerk Haaglanden was erg prettig. Een vriendelijke en behulpzame chauffeur kwam ruimschoots op tijd en heeft me ontzettend snel naar Schiphol Airport gebracht.”

Taxi Den Haag Schiphol

Onze taxichauffeurs rijden de route Den Haag-Schiphol dagelijks. Hierdoor kennen zij de snelste routes en zorgen zij er altijd voor dat je op de gewenste locatie wordt gebracht. Hierbij vinden we het ontzettend belangrijk dat je over voldoende comfort beschikt op de weg naar Amsterdam. Onze taxichauffeurs beschikken over de nieuwste modellen auto’s waar comfort garant staat. Zo weet je zeker dat je rit naar Schiphol snel en comfortabel is. We houden ons altijd aan de snelheidsregels, en zullen dan ook niet te snel rijden. Wél zoeken we altijd naar de snelste routes en proberen we vertragingen te vermijden.

Alles om ervoor te zorgen dat je binnen de gewenste tijd op locatie wordt gebracht. En dan is het tijd voor de vakantie of zakenreis! Wil je ten alle tijden verzekerd zijn van een betrouwbare taxi die op tijd is en je op een veilige wijze naar bestemming brengt? Reserveer dan eenvoudig een taxi via de onderstaande button:

Onze tarieven

1 t/m 4 personen

Den Haag > Schiphol vanaf €67,50 vast tarief
Schiphol > Den Haag vanaf €77,50 vast tarief

Den Haag > Rotterdam AirPort vanaf €45 vast tarief
Rotterdam AirPort > Denhaag vanaf €55 vast tarief

5 t/m 8 personen ( bus )

Den Haag > schiphol vanaf € 78,50
Schiphol > Den Haag vanaf €88,50

Den Haag > Rotterdam AirPort € vanaf €55
Rotterdam AirPort > den haga vanaf €65

Waar wil je heen?

RESERVEER NU UW TAXI

Wij bieden de volgende diensten aan

Taxi Netwerk Haaglanden, de betrouwbare airporttaxi

Betrouwbaarheid is één van onze kerndoelen. Wij willen er altijd voor zorgen dat je veilig op locatie wordt gebracht. Hierbij bieden we alles wat je zoekt bij een taxi: vriendelijke chauffeurs, een comfortabele zit en snelheid. Daarnaast werken wij met afgesproken tarieven, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Wel zo fijn!